Nindakake nerusake imbangan ing kredit bergulir, imbangan principal

Specification dikirim ing tanggal mengko nalika Shopping in bergilir kredit, sing kapacak ing "imbangan principal" lan "nindakake-liwat imbangan". Cukup, nindakake nerusake imbangan punika utang, kalebu kapentingan kanggo digawa liwat kanggo sasi ing ngisor iki, imbangan principal nuduhake principal saiki negara ora dibayar.

 

nindakake-liwat imbang lan imbangan principal, nanging loro wis diterangake ing umum "titik pembayaran pungkasan ing wektu, wektu iki wektu pembayaran". Ing tembung liyane, mung dening looking ing specification saben wulan, sampeyan kudu bisa ngerti imbangan nindakake-liwat lan imbangan principal iki suda dening wektu iki saka bayaran.

 

Contone, supaya dadi ngomong sampeyan wis mbayar 5,000 yen + Komisi saben sasi ing bergilir kredit. Banjur, iku wis diterangake ing paling anyar saka nggunakake specification, "sasi nindakake-liwat imbangan sadurunge 48.000 yen", "wulan nindakake-liwat imbangan 45,000 yen". Ing kasus iki, dening sasi pembayaran, 3, 000 utang yen ora nedya iku wis melorot.

 

ing kanggo nggawe rencana mbayar maneh, aja penting kanggo nangkep imbangan nindakake-liwat lan imbangan principal. Sarta utang saiki, sing uga informasi sing bisa nangkep kahanan mbayar maneh, ayo kang mriksa tanpa gagal saben sasi.

 

referensi | syarat-syarat bergilir kredit ing shopping Cathetan

 

 

ing liyane rinci

 

principal flat-tingkat bergilir mekanisme saka kredit bergilir wis, finance konsumen Ya sing wis diadopsi "principal flat-tingkat cara bergilir" perusahaan kertu kredit sing uga asring katon. Iki amarga, saliyane kanggo principal ing saben sasi watesan, nuduhake sistem, kayata arep mbayar kapentingan sing dumadi saben wektu.

 

Sampeyan kudu nyatet ing cara mbayar maneh iki, iku sing imbangan principal lan imbangan digawa maju ana kamungkinan sing "ora kalebu ing Komisi kapentingan tarif". Kajaba iku, ing cilik saka nggunakake anyar saka kertu sawise deadline of specification, informasi ing statement anyar ora nggambarake. Mulane, sing arep dipriksa status penyilih lan kahanan mbayar maneh ing tartamtu, iku penting kanggo milih cara kanggo hubungi finance konsumen lan kertu kredit perusahaan. referensi

 

| seratan manungsa wa?
digawa maju imbangan utawa imbangan principal ing perwakilan saka rencana mbayar maneh saka bergilir referensi kredit

 

kaca ndhuwur "imbangan imbangan-principal nindakake-liwat", endi finance konsumen lan kredit perusahaan kertu beda. Contone, iku wis dadi "pembayaran sadurung? sawise imbangan nindakake-liwat", iku bisa sing utawa wis mung diterangake minangka "principal" kanggo imbangan principal. Menawi mekaten, bab apa saben item saka specification apa maksud sampeyan, iku penting kanggo kuwat nangkep.

 

utaman? ing kasus saka bergilir kredit, bakal pirang jumlah pembayaran saben wulan ora ngganti akeh, ana masalah ing dadi angel kanggo nangkep imbangan sing wis digunakake dadi adoh. Malah y?n aku ora bakal nggunakake kredit kakehan bergulir dening dhewe, surprise padha dadi kanggo larang kanggo "luwih saka samesthine Yen kayata weteng ... "iku uga ora sawetara. Nangkep status penyilih lan kahanan mbayar maneh saben wulan saka

 

specification, mesthi, ayo kang tansah dadi kanggo mriksa apa rencana mbayar maneh lan shift wis ora dumadi.