kertu City bergilir kredit | kayata Komisi kapentingan tarif saka pitungan, rincian layanan

Nalika sampeyan nggunakake Cards Citi punika, ing orane katrangan saka "ribonucleic shopping pigura kasedhiya", sampeyan bisa milih kredit bergulir. pigura kasedhiya ditemtokake dening tataran saka ujian kanggo bisa dileksanakake ing wektu kontrak kertu, ing sawetara kasus ana uga kasus kang jumlah kurang dhuwit saka pigura sing ana ing kertu disetel. Yen ing pigura kasedhiya, iku bisa kanggo milih kredit bergilir ing nyimpen.

 

Kajaba iku, ing kertu kutha Ana rong jinis layanan saka "kabeh bergilir saka ribonucleic-mengko". "Apa ribonucleic" iku, malah yen sampeyan ora nemtokake keganggu bergilir kredit ing toko, iku layanan, kayata bayaran digawe ing bergilir kredit. Yen sampeyan nemtokake jumlah bongkahan utawa angsuran, supaya manawa iku bakal diklaim minangka bergilir kredit, ing wektu nggunakake ayo kang ati-ati.

 

"bergulir mengko" iku, malah yen sampeyan nemtokake jumlah bongkahan utawa angsuran, iku layanan sing bisa ngganti cara pembayaran kanggo kredit bergilir mengko. Layanan iki, dening kanggo dispense prosedur ing telephone utawa internet, sampeyan bisa nggunakake. referensi

 

| ribonucleic mengko | Kanggo mbayar maneh cara mbayar maneh
saka bergilir kredit saka keuntungan lan cacat kertu

 

City, wis dip?rang dadi loro "Course Variabel sakcara-line course Flex". Ing sakcara-line course, sampeyan bisa nemtokake jumlah mbayar maneh saka saben wulan ing sawetara 10.000 yen kanggo 50,000 yen (10,000 yen). Nanging, yen ribonucleic shopping pigura kasedhiya luwih saka 500,000 yen, iku bakal ing sawetara 20,000 yen kanggo 50,000 yen. Ing

 

mesthi Variabel lentur, jumlah mbayar maneh saka saben wulan ditemtokake dening imbangan kasedhiya ing deadline. Nanging, yen luwih saka Shopping pigura kasedhiya, awit iku perlu kanggo mbayar keluwihan bebarengan ing wulan, ayo kang ati-ati.

 

Komisi bergilir kredit Komisi kapentingan tarif kertu kredit City bergilir SIM
City bakal beda-beda gumantung ing jinis lan wektu kang nggunakake kertu. Khusus, Kutha rate Real taunan ing ganjaran kertu awis bali kertu City Elite kertu "saka 13.2 kanggo 18,0 persen (diakoni sak asas 15,0 persen ditrapake)", "15,0 persen" ing City kertu cetha, lan ing kertu liyane "saka 12.0 kanggo 18,0 persen." bakal. ragad kapentingan tarif

 

, nanging bakal diitung d?ning "jumlah nggunakake dhuwit Tiket tingkat taunan nyata", Fees kapentingan beda teka hanging periode mbayar maneh. Contone, ing cilik saka City Clear kertu, ing cilik saka periode mbayar utange siji taun, nanging duwe saham iku 15,0% Komisi kapentingan tarif saka tarif taunan, ing cilik saka mbayar maneh ing enem sasi bakal 7.5 persen saka setengah. Ing tembung liyane, cekak periode mbayar maneh, ragad kapentingan tarif dibayar dadi cilik.

 

referensi | kapentingan umum (Komisi) saka bergilir kredit, tarif kapentingan