kapentingan umum kredit bergulir (Komisi) lan tarif kapentingan

Bergilir kapentingan kredit uga cocok kanggo kapentingan ing wektu caching. Punika umum kanggo ngetung ing dina nggunakake imbangan saka dina ing ngisor iki tanggal nutup kertu nganti sasi ing ngisor iki tanggal pembayaran, dhuwit sing utang sing, liwat periode bergilir kapentingan kredit. Swara tingkat Komisi kanggo nggunakake imbangan, jumlah dhuwit pingan dening 30 days jumlah diwilang ing saben diem saka 365 dina, bakal dadi kapentingan saben wulan. Akeh perusahaan kertu wis diwilang kapentingan ing bergilir kredit ing proses iki. rate

 

 

 

nyata taunan bab 15% saka rega pasar tingkat Komisi
saiki, nanging nganti setengah kapindho taun 2000-an ana beda kanggo saben perusahaan sing ngetokake sekuritas kertu, saiki wis dadi sisih dening sisih lan tingkat taunan nyata 15% . Apa iki disebut minangka Premier kertu lan Gold kertu, kang ana kanggo nambah ragad taunan wis setelan ngisor, kayata 11% utawa 13%. Amarga

 

15% tingkat kapentingan saka kapentingan Applied ing negara kang kiwa ngampil jumlah dhuwit siji taun. Kanggo tuku iku 10.000 yen, tingkat Komisi Applied ing wektu kanggo mbayar jumlah dhuwit sawise siji taun bakal 15%. Sawise mbayar sawise nem sasi, 7.5% saka setengah saka 15% bakal tingkat Komisi. Lan pindhah ing pitungan, ing saben sasi, tarif kapentingan bakal kasunyatan sing 1,25%.

 

tuku 10,000 barang yen ing 15% saka kredit bergilir, lan kanggo males sawise 1 month, 1 saka 10.000 yen. 125 yen pingan dening 25 persen dadi kapentingan ing, jumlah pembayaran bakal 10.125 yen. Mung mbayar 125 yen saka kapentingan, iku sing teka kanggo ngutangi 10,000 yen dhuwit. kredit bergulir wis ngandika cara pembayaran banget trep ing raos matur.

 

minangka tanggal pembayaran cara pitungan Komisi conto
saben wulan 10 dina, yen sampeyan wis mlebu munggah kanggo kredit bergilir ing 10,000 yen, contone, sampeyan duwe blanja saka 30,000 yen ing Juli 15. tarif taunan wis diwilang ing 15%, ing Agustus 10 dina tanggal pembayaran dhisikan, luwih saka 15% kanggo 30,000 yen, ping pingan dening 26 dina kanggo jumlah dibagi dening 365 dina lan bakal 320 yen, 10,000 320 yen sampeyan bakal mbayar.

 

principal wis suda kanggo 20,000 yen. Wulan candhakipun September 10, dibagi dening 365 days pingan dening 15% kanggo 20,000 yen, bakal mbayar 10.000 254 yen plus 254 kapentingan yen ping pingan dening 31 days. Kajaba iku, nalika ngetung kaping telune, iku bakal dadi 10.123 yen. Pembayaran total 30,000 697 yen, kapentingan bakal 697 yen.

 

Kredit bergilir wis madhep, pirang-pirang atus ewu yen utawa luwih saka item amba-tiket, iku ngono sing pengin tuku manggon puluhan ewu pembayaran yen sasi. Ing kasus iki, kapentingan kertu kredit tingkat kurang wis ngandika mupangati. Yen ragad taunan 10,000 yen utawa luwih saka kertu Premier, ragad taunan bakal njupuk, nanging kapentingan tarif wis katahan kurang. About 11% tingkat kapentingan taunan saka kertu Premier khas.

 

Related | cara pitungan saka kredit bergulir, simulasi kertu

 

 

ragad taunan kanggo tawaran malah ragad kapentingan rada 10,000 yen, ing tingkat abang saka nilai saka 1% 1. Wis dadi 25 persen, uga angsal titik gedhe iku ing nalika sampeyan dituku item amba-tiket, sampeyan bisa bantuan shopping sakteruse. Akeh wong sing uga penting layanan free pembayaran, sapisan saka kredit bergilir, lan dana cohesive nyusuki bebarengan nalika ngetik tangan mengko, bakal nyimpen kapentingan.

 

iku ora mung ing wulan bongkahan-jumlah pembayaran dening kredit soko angel digunakake gampang. Utawa luwih gedhe nyetel pembayaran saben wulan, cara nggunakake skillful kanggo prepayment nalika wates sing.