Konsep bergilir watesan kredit, cara pitungan

ing finance konsumen lan kertu kredit perusahaan saka kertu, wis disetel tansah "watesan kredit". Marang panrimo saka silihan wates kredit, nganti nyuda imbangan kasedhiya ing pembayaran sabanjur? lan sakteruse, sampeyan ora bakal bisa kanggo nampa etangan anyar.

 

 

 

Saliyane iku, ing cilik endi cara pembayaran ing kredit bergulir, sampeyan bakal bisa dadi "watesan kredit bergulir". Iki dibiayai bergilir kredit, iku ngrujuk menyang jumlah maksimum dhuwit. jumlah gumantung ing kertu, nanging yen ana malah yen witjaksono kanggo watesan kredit, kasus uga katon bergilir watesan kredit diwenehake minangka pigura utama.
cilik
watesan kredit lan bergilir watesan kredit jumlah sing padha, ora duwe dadi luwih bisa gagal karo silihan yen sing sijine watesan kredit ing sirah. Nanging, nalika wates kredit bergilir ing pigura utama wis disetel, Familiarize dhewe karo watesan kredit lan watesan kredit bergulir, mungguh, sampeyan kudu weruh saka imbangan.

 

referensi | bergilir kredit mung kertu kredit
referensi | wis kayata bergilir fungsi kredit nganggo kertu kredit

 

matesi jumlah saben rincian layanan kertu, priksa kaca ndhuwur. dipikir

 

Ayo ing Conto tartamtu saka wates kredit lan bergilir watesan kredit
contone, nggunakake watesan 500.000 yen, supaya wong-wong mau lan duwe kertu sing watesan ribonucleic 300,000 yen. Ing kasus iki, "iku bisa kanggo njaluk silihan nganti maksimal 500.000 yen ing kertu siji, nganti 300,000 yen wong kasedhiya ing kredit bergilir" bakal disebut.

 

3 yen siji-wektu pembayaran ing siji sasi karo kertu iki, nalika Shopping kanggo 5,000 yen ing kredit bergulir, watesan kredit bakal "500.000 yen -3 yen -5.000 yen = 465.000 yen". Ing kontras, bergilir watesan kredit "300,000 yen -5.000 yen = 295, Iku digawe ing 000 yen ". manungsa wa? tartamtu

 

kanggo dibutuhake, iku wektu sing bakal ngluwihi wates kredit bergulir. Iku tansah diterangake ing brosur lan situs web saka perusahaan kartu nanging, ing paling kasus jumlah dhuwit ing keluwihan saka wates kredit bergilir, sampeyan bakal "nyariosaken ing jumlah bongkahan kanggo sasi sabanjur?." imbangan

 

terus nggunakake kredit bergulir tanpa gati kanggo titik, supaya kang bergilir kredit ing conto ing ndhuwur iku wis digawe menyang "320.000 yen". Sonaruto, saliyane kanggo mbayar maneh saka kredit bergulir normal, kita wis ora diantisipasi ing wulan "20,000 yen saka ribonucleic watesan keluwihan" bakal kebak.

 

Mulane, kanggo njupuk kauntungan saka kertu ngrancang, nangkep saka imbangan mbokmenawa penting. Wiwit kredit bergilir utaman? rawan kanggo tiba menyang kahanan, kayata "Aku ora ngerti apa sing nggunakake akeh sawise kabeh", maca specification saka saben sasi, bakal penting sing tansah ngerti imbangan saka ing tataran saka nggunakake.