kertu Epos bergilir kredit | kayata Komisi kapentingan tarif saka pitungan, rincian layanan

Kredit bergilir saka kertu Epos, loro layanan "malah owah-owahan ribonucleic, nalika ribonucleic" bakal ora ana. "Owah-owahan Ribonucleic" iku, malah yen sampeyan nemtokake jumlah bongkahan utawa angsuran ing wektu blanja, iku layanan, kayata bisa diganti ing kredit bergulir saka sawise dening prosedur. Komisi saka kredit bergilir bakal njupuk, nanging amarga sing bisa dadi jumlah mbayar maneh pancet dhuwit saben wulan, sampeyan bisa ngurangi beban mbayar maneh saben wulan.

 

"kapan ribonucleic" iku layanan sing tansah dadi bayaran ing kredit bergulir. Amarga iku kanthi otomatis disetel minangka kredit bergilir ing wektu nggunakake kertu, sampeyan ora perlu kanggo nindakake prosedur minangka "owah-owahan ribonucleic". Nanging, malah yen sampeyan nemtokake jumlah bongkahan utawa angsuran, sasi sabanjure claims sing dadi kredit bergilir, ayo kang mbayar manungsa wa? kanggo titik.

 

Kanggo nggunakake layanan iki, ing telpon menyang situs web lan pusat customer saka kertu Epos, sampeyan kudu dispense prosedur.

 

Ing saben wulan kertu
Epos sing bisa ngganti jumlah mbayar maneh dhuwit, yen sampeyan nggunakake layanan disebut "ribonucleic pangowahan mesthi pembayaran", sampeyan bisa ngganti rencana mbayar maneh saben wulan. Lan "standar mesthi lan mesthi long-term, mesthi terus-line" saka telung jinis rencana mbayar maneh wis disiapake, ing mesthi standar lan dawa mesthi, jumlah mbayar maneh bakal ditemtokake dening imbangan. Ing Course sakcara-line, iku bakal ditemtokake jumlah mbayar maneh saben wulan dhuwit preduli saka imbangan (5, 000 yen).

 

Kajaba iku, sampeyan bisa nambah jumlah mbayar maneh dhuwit, lan sampeyan uga bisa mbayar imbangan ing kumpulan lengkap. Yen iku bisa kanggo mbayar maneh awal, iku bakal mimpin kanggo tabungan sing Komisi kapentingan jumlah. referensi

 

| mbayar maneh akeh, bongkahan-jumlah pambayaran bergilir kredit bisa? Nalika

 

epos TCTerms ing kertu
Epos, kang nambah ing tawaran kanggo nggunakake kredit bergilir, bakal bantuan entuk titik epos. Ing cilik saka pembayaran awis, kang bakal 1 jalur tartamtu kanggo saben 200 yen, nggunakake bergilir kredit 2 kaping utawa liyane TCTerms sampeyan. Sampeyan kudu nyatet, Epos TCTerms nambah bisa digunakake nalika Shopping ing Marui, sampeyan bisa ngganti macem-macem hadiah sertifikat.

 

Yen Epos nggunakake bergilir Komisi kapentingan tarif kertu kredit
Epos kertu, sampeyan kudu mbayar ragad kapentingan sing ditemtokake. Real tingkat taunan "15 persen", iki ing Nilai angka menawi dipun bandingaken karo kertu liyane. ragad kapentingan tarif

 

, padha ing perusahaan kertu finance konsumen umum lan kredit, wis diwilang dening "jumlah nggunakake dhuwit × tingkat taunan nyata." Contone, nggunakake 100.000 yen ing bergilir kredit, ing cilik saka mbayar maneh ing jumlah dhuwit nem sasi, jejere "100.000 × 0,15 ÷ 6 = 2,500 yen", bakal njupuk ragad kapentingan tarif saka 2,500 yen ing total.

 

referensi | kapentingan umum (Komisi) saka bergilir kredit, tarif kapentingan Butuh 500 Fees kapentingan tarif yen.

 

referensi | kapentingan umum (Komisi) saka bergilir kredit, tarif kapentingan Butuh 500 Fees kapentingan tarif yen.

 

referensi | kapentingan umum (Komisi) saka bergilir kredit, tarif kapentingan