kertu Ion bergilir kredit | kayata Komisi kapentingan tarif saka pitungan, rincian layanan

ragad taunan kanggo free, iku uga bakal akeh sing ngelingi ing aplikasi saka "kertu ion" sing ditampa ing tawaran ing maneka warna layanan saka ion saben nyimpen.

 

ing kredit bergilir saka telung jinis pembayaran ana kertu ion mesthi
, lan ana telung jinis milih jumlah mbayar maneh saka saben wulan "A mesthi ? B mesthi ? C Course".

 

Yen imbangan nganti tanggal nutup iku 100.000 yen utawa kurang, 5,000 yen jumlah mbayar maneh saben wulan saka dhuwit ing dalan A, 7,500 yen ing mesthi B, ing Course C wis 10,000 yen. Nanging, yen imbangan luwih saka 100,000 yen, amarga jumlah mbayar maneh saben mesthi beda, supaya kang ati-ati. Ing kredit bergilir saka kertu ion

 

, sampeyan nemtokake kursus ndhuwur ing aplikasi saka tataran. Sawise, nalika kertu Shopping, sampeyan bisa nggunakake cara pembayaran ing mung ngirim "ing bergilir kredit."

 

The bergilir kredit kertu ion telung fungsi
kertu ion, ana telung fungsi sing "layanan pangowahan ribonucleic ? pembayaran bergilir kredit ATM bergilir kredit layanan pembayaran tambah layanan". "Ribonucleic layanan pangowahan" iku layanan sing bisa ngganti pembayaran sing iki digunakake minangka jumlah bongkahan ing bergilir kredit, sampeyan bisa proses langsung saka situs resmi saka kertu ion.

 

"ATM bergilir kredit layanan pembayaran" iku layanan sing bisa mbayar imbangan saka jumlah kredit bergilir ing sembarang wektu saka ATM dasi-up. Ing kredit bergilir, supaya ngurangi imbangan awal bakal mimpin kanggo tabungan Komisi, fitur iki efektif nalika pengin nyuda mbuwang dening minangka akeh minangka Komisi bisa.

 

Ing "pembayaran kredit bergulir tambah layanan", 1 pambayaran saben wulan, Sampeyan bisa nambah ing 000 yen. Iku kanggo wong-wong sing arep nggawe sing luwih apik lan becik rencana mbayar maneh pengin nyuda ragad. Tata cara Saliyane titik kontak, kita bisa saiki uga saka situs resmi saka kertu ion.

 

kanggo mriksa carane lan nalika nggunakake Cathetan
bergilir kredit Komisi, iku bakal njupuk ragad diw?n?hak?. Padha ingkang leres kanggo kertu ion, bergilir Fees kredit kertu ion wis dadi "tingkat taunan substansial saka 15,0 persen."

 

Contone, yen padha blanja kanggo tax 100.000 yen A mesthi ing Oktober 11, ragad bakal diitung kanthi rumus saka "100.000 × 15% ÷ 365 days × 23 days = 945 yen". Amarga 23 dina iku nomer dina saka Oktober 11 kanggo November 2. Ing tembung liyane, ing debits saka November 2, bakal 5,945 ragad yen klebu.

 

yen sampeyan pengin gampang ngerti jumlah mbayari, nimbang nggunakake "bergulir simulasi mbayar maneh kredit" sing ing situs resmi saka kertu ion. Kanthi ngetik imbangan saiki kanthi milih mesthi dienggo, iku bakal katampil langsung Jumlah pembayaran sabanjur? ing Fees klebu.