Life Card bergilir kredit | kayata Komisi kapentingan tarif saka pitungan, rincian layanan

Ing kredit bergilir saka kertu urip, sampeyan bisa milih rencana mbayar maneh saben wulan saka telung kursus. Pilih rencana mbayar maneh saka "3.000 yen, 4,000 yen lan 5,000 yen" ing wektu aplikasi, sampeyan bisa kanggo bebas nyetel lan diowahi ing wektu kaya.

 

Kajaba iku, ing Card urip wis uga ditambahake layanan disebut "ribonucleic mengko". Ing layanan iki, malah yen sampeyan nemtokake jumlah bongkahan utawa angsuran ing toko, sampeyan bisa ngganti ing bergilir kredit mengko. Wiwit invoice bisa digunakake saka teka ing tangan, sampeyan bisa ngganti rencana mbayar maneh sesuai karo kahanan kluwarga ing wektu iku.

 

Nanging, amarga watesan wektu diwenehake kanggo ngganti, ayo kang ati-ati. Ganti prosedur bisa rampung ing Internet.

 

Kajaba iku, kanthi otomatis bergilir kredit kertu urip dipilih, uga ana layanan disebut "AUTO ribonucleic". Iku layanan sing uga aplikasi kanggo loro caching shopping, malah yen sampeyan milih jumlah bongkahan, ing installments liwat counter, bakal kandha ing bergilir kredit. Nalika sampeyan nggunakake kredit bergilir saka kertu urip

 

bergilir Komisi kapentingan tarif kredit
urip Card saka, iku bakal njupuk tingkat Komisi kapentingan saka "tingkat taunan substansial saka 15,0 persen." Ing tingkat taunan nyata, punika tingkat kapentingan saka Fees kapentingan tarif kuwi nalika repaid liwat periode mbuwang siji taun. Mulane, yen arep mbayar mati ing yen nem sasi, bakal pitungan teka iku njupuk Komisi kapentingan tarif saka "7.5 persen", kang cocok kanggo setengah saka 15 persen.

 

Contone, yen sampeyan pengin mbayar maneh ing enem sasi lan blanja saka 500,000 yen, jejere "500.000 yen × 7,5% = 37.500 yen", ing 6 sasi 7, Butuh ragad kapentingan tarif saka 500 yen.

 

Reference | ing kredit bergilir saka bergilir kredit kapentingan umum (Komisi), tarif kapentingan

 

kertu urip bergilir rencana mbayar maneh kredit
kertu urip saka "principal imbangan Muter lan cara bergilir kapentingan sakcara-line" wis diadopsi . Cekakipun, punika sistem kanggo terus geser (owah-owahan) gumantung ing repayments saben wulan imbangan.

 

nalika nggunakake imbangan gedhe dadi repayments luwih gedhe saka sasi, imbangan bakal kurang repayments lan wis suda. Ing tangan liyane ana keuntungan gampang kanggo nggunakake, kanggo pembayaran ing bagean kapentingan punika rencana mbayar maneh sing prioritas, ana cacat kayata principal iku dipercaya kanggo ngurangi.

 

Kajaba iku, ing Card urip, kang kasedhiya ing mbayar maneh simulasi sudhut bergilir kredit ing situs web, dening mung ngetik jumlah nggunakake dhuwit ing sudhut iki, sampeyan bisa nggawe rencana mbayar maneh saben wulan. Yen sampeyan pengin nggawe rencana mbayar maneh sing luwih rinci, sampeyan bisa nyoba kanggo aktif nggunakke. referensi

 

| jenis cara pembayaran saka kredit bergulir