kertu Saison bergilir kredit | kayata Komisi kapentingan tarif saka pitungan, rincian layanan

Ing kertu Saison, malah yen sampeyan nemtokake jumlah bongkahan utawa angsuran liwat counter, sampeyan bisa ngganti menyang bergilir kredit ing mengko Kanthi nggunakake "owah-owahan ribonucleic". Sampeyan uga bisa kanggo ngganti mung bagean saka pambayaran specification, iku wis mlaku nggunakake bongkahan-jumlah pembayaran, cicilan, bergilir kredit sesuai karo magnitudo beyo.

 

Uga, tansah sing dilengkapi minangka "Pranyatan ribonucleic" uga layanan sing dianggep minangka bergilir kredit, Nganggo layanan iki, sampeyan ora perlu kanggo diganti saben wektu ing bergilir kredit. Kaya wektu kang bonus, amarga nalika ana kamar ing kluwarga iku uga bisa kanggo "nambah pituwas-lengkap bongkahan-jumlah pembayaran", nggawe kui luwih gampang kanggo ngontrol nggunakake imbangan lan pembayaran status.
Ing
Saison kertu bergilir kredit 3 mesthi
Saison kertu, cara pembayaran saka bergilir kredit wis 3 mesthi dhuwur. jumlah pembayaran bulanan ditemtokake ing sesuai karo imbangan kasedhiya punika "long-term mesthi standar mesthi", lan nyetel pembayaran saben wulan ing dhewe, "mesthi terus-line".

 

Ing Course long-term lan mesthi standar, luwih nggunakake imbangan, sing luwih dhuwur pembayaran saben wulan. pembayaran minimal (nggunakake imbangan 1 yen - 60,000 yen), 3 ing Course long-term, 000 yen, disetel kanggo saka 10.000 yen ing mesthi standar.

 

ndad?kak? kanggo suppressing beban saben wulan lan nggunakake mesthi long-term, nanging ingkang dipun danguaken periode pembayaran menit sawijining. Kanggo teka njupuk uga tingkat Komisi kapentingan ing sesuai karo periode pembayaran ing bergilir kredit, kanggo wong-wong sing pengin nyuda pembayaran kanggo mbayar mati, luwih saka mesthi standar uga wis cocog.

 

sakcara-line course, preduli saka imbangan kasedhiya, iku cara kanggo mbayar saben sasi jumlah dhuwit sing ana setelan sandi. Pembayaran bisa diset ing 10,000 yen saka 30,000 yen utawa liyane.

 

Related | cara pembayaran tengah lan owah-owahan mesthi saka kredit bergulir bisa? Prosedur? Komisi kapentingan (Umum teori)

 

bakal njupuk Pinten? Biaya kapentingan tarif
kertu Saison, iku gumantung ing jinis lan mesthi saka kertu. Ing kertu Saison normal, sembarang mbayar maneh tingkat taunan nyata uga milih Course punika "14,52 persen". Ing Gold Card Saison, "9,60 persen" ing cilik saka mesthi standar, ing cilik mesthi long-term, mesthi terus-line bakal "12.0 persen".

 

padha Komisi kapentingan tarif kertu umum saka cara pitungan, wis diwilang dening "jumlah nggunakake dhuwit × tingkat taunan nyata." Wiwit tingkat taunan nyata nuduhake tingkat kapentingan tarif kapentingan Applied menyang 1 taun, cekak periode mbayar maneh, iku bakal mimpin kanggo bareng-bareng nyuda Komisi kapentingan. Contone, nggunakake 100.000 yen ing kredit bergilir saka kertu Saison normal, nanging bakal njupuk ragad lan kanggo males ing setahun "100.000 × 14,52% = 14.250 yen", lan kanggo males ing setengah taun "100.000 × 14,52% ÷ 2 = bakal Komisi saka \ 7.125. " referensi

 

| Ing situs web saka bergilir kredit kapentingan umum (Komisi), tarif kapentingan
kertu
Saison, awit iku bisa nganggo simulasi mbayar maneh ing, agresif Yen sampeyan pengin ngerti pembayaran tartamtu Ayo dadi njaluk. Iku 52 persen ". Ing Gold Card Saison, "9,60 persen" ing cilik saka mesthi standar, ing cilik mesthi long-term, mesthi terus-line bakal "12.0 persen".

 

padha Komisi kapentingan tarif kertu umum saka cara pitungan, wis diwilang dening "jumlah nggunakake dhuwit × tingkat taunan nyata." Wiwit tingkat taunan nyata nuduhake tingkat kapentingan tarif kapentingan Applied menyang 1 taun, cekak periode mbayar maneh, iku bakal mimpin kanggo bareng-bareng nyuda Komisi kapentingan. Contone, nggunakake 100.000 yen ing kredit bergilir saka kertu Saison normal, nanging bakal njupuk ragad lan kanggo males ing setahun "100.000 × 14,52% = 14.250 yen", lan kanggo males ing setengah taun "100.000 × 14,52% ÷ 2 = bakal Komisi saka \ 7.125. " referensi

 

| Ing situs web saka bergilir kredit kapentingan umum (Komisi), tarif kapentingan
kertu
Saison, awit iku bisa nganggo simulasi mbayar maneh ing, agresif Yen sampeyan pengin ngerti pembayaran tartamtu Ayo dadi njaluk. Iku 52 persen ". Ing Gold Card Saison, "9,60 persen" ing cilik saka mesthi standar, ing cilik mesthi long-term, mesthi terus-line bakal "12.0 persen".

 

padha Komisi kapentingan tarif kertu umum saka cara pitungan, wis diwilang dening "jumlah nggunakake dhuwit × tingkat taunan nyata." Wiwit tingkat taunan nyata nuduhake tingkat kapentingan tarif kapentingan Applied menyang 1 taun, cekak periode mbayar maneh, iku bakal mimpin kanggo bareng-bareng nyuda Komisi kapentingan. Contone, nggunakake 100.000 yen ing kredit bergilir saka kertu Saison normal, nanging bakal njupuk ragad lan kanggo males ing setahun "100.000 × 14,52% = 14.250 yen", lan kanggo males ing setengah taun "100.000 × 14,52% ÷ 2 = bakal Komisi saka \ 7.125. " referensi

 

| Ing situs web saka bergilir kredit kapentingan umum (Komisi), tarif kapentingan
kertu
Saison, awit iku bisa nganggo simulasi mbayar maneh ing, agresif Yen sampeyan pengin ngerti pembayaran tartamtu Ayo dadi njaluk. Bakal ragad saka 125 yen ". referensi

 

| Ing situs web saka bergilir kredit kapentingan umum (Komisi), tarif kapentingan
kertu
Saison, awit iku bisa nganggo simulasi mbayar maneh ing, agresif Yen sampeyan pengin ngerti pembayaran tartamtu Ayo dadi njaluk. Bakal ragad saka 125 yen ". referensi

 

| Ing situs web saka bergilir kredit kapentingan umum (Komisi), tarif kapentingan
kertu
Saison, awit iku bisa nganggo simulasi mbayar maneh ing, agresif Yen sampeyan pengin ngerti pembayaran tartamtu Ayo dadi njaluk.