Lan Sejarah imbangan saka kredit bergulir kanggo ujian mortgage bakal mengaruhi?

Lan Sejarah imbangan saka kredit bergilir wis kanggo menehi loro "pengaruh apik, pangaruh ala" kanggo ujian mortgage. Contone, malah sanadyan nggunakake kredit bergilir, yen males jumlah kang ditemtokake saben sasi mlaku, bisa ditemtokake "ana rekaman mbayar maneh trek."

 

 

[pc] 10 utawa luwih jinis ujian mortgage bakal ditampa ing akeh. Ana idea awal kanggo takon maneh sadurunge gerah. [/ Pc] [nopc] 10 utawa luwih jinis ujian mortgage bakal ditampa ing akeh. Ana idea awal kanggo takon maneh sadurunge gerah. [/ Nopc] [su_spacer size = "50"] _ x000D_
, Nanging, lan isih in tunggakan lan tunggakan kacathet, kualitas kredit individu bakal Ngartekno sudo. Kajaba iku, ing negara ana isih ak?h imbangan, iku bakal kamungkinan dhuwur iku biji sing "kemampuan mbayar utange miskin." Mulane, sing arep digunakake mortgage, iku penting sing ngurangi imbangan okehe ing aplikasi saka tataran.

 

khusus ora tansah mikir cara iki ing siji
kabeh institusi financial ujian sembarang lagi digawa metu ing, nanging bakal mung materi referensi, utaman? "rasio layanan, rasio silihan-kanggo-nilai ing ujian hipotek "sampeyan kudu nemtokake kemampuan kanggo mbayar. aspek mbayar maneh saka "pembayaran taunan ÷ income taunan (kalebu tax)", etangan-kanggo-nilai aspek sing diwilang dening rumus saka "prices silihan jumlah ÷ omah (kalebu mudhun pembayaran)", aspek mbayar maneh minangka salah siji pedoman punika "kurang saka 0,25", silihan kanggo rasio Nilai wis werna gampang kanggo ujian yen "kurang saka 0,8".

 

bergilir Sajarah kredit lan imbangan kanggo pengaruhe, iku bakal dadi "taun mbayar maneh" ing formula iki. Tartamtu manungsa wa? dibutuhake amarga, malah yen imbangan saka kredit bergulir iku $ 0.00, iku siji-pihak saka wates kredit ditambahake kanggo jumlah mbayar maneh taunan. Wong sing ana sajarah lan imbangan saka kredit bergulir ng?tung rasio mbayar maneh saka rumus ndhuwur, 0. Ayo dadi gawe manawa iku ora ngluwihi 25. Carane ngirim ngukur

 

? Bab kertu pembayaran
wis rampung, ayo kang nimbang sing pembatalan sadurunge ujian mortgage. Miturut ngurangi kertu ing kontrak, sampeyan bisa nyuda pembayaran taunan dening jumlah sing.

 

Nanging, kertu ngendi ana imbangan ing tataran iki, sampeyan ora bakal bisa kanggo churn malah aplikasi. Yen ana kertu sing "bisa mbayar mati ing sethitik liyane", nyeleh periode nganti mbayar maneh lengkap, sanajan sawise sampeyan mbatalake sawise mbayar mati kanggo sing aplikasi kanggo mortgage, iku bakal dianggep minangka salah siji saka liya. imbangan

 

ing mburi
bergilir kredit penting iku ngurangi amarga, minangka adoh sabisa ditemtokake menawa ing "utang". Ora mung omah, ing cilik saka silihan kanggo nyusuki long-term, kayata mobil, aku arep nggawa utang ora ujian sethitik. First, kanggo ngetung rasio aspek mbayar maneh, etangan-kanggo-nilai, anggere luwih saka langkah sing dikenalak? ing ndhuwur, supaya kang mikir bab sawetara jenis ngukur.

 

[pc] 10 utawa luwih jinis ujian mortgage bakal ditampa ing akeh. Ana idea awal kanggo takon maneh sadurunge gerah. [/ Pc] [nopc] 10 utawa luwih jinis ujian mortgage bakal ditampa ing akeh. Ana idea awal kanggo takon maneh sadurunge gerah. [/ Nopc] [su_spacer size = "100"] _ x000D_
[pc] 10 utawa luwih jinis ujian mortgage bakal ditampa ing akeh. Ana idea awal kanggo takon maneh sadurunge gerah. [/ Pc] [nopc] 10 utawa luwih jinis ujian mortgage bakal ditampa ing akeh. Ana idea awal kanggo takon maneh sadurunge gerah. [/ Nopc] [su_spacer size = "100"] ]

 

[pc] 10 utawa luwih jinis ujian mortgage bakal ditampa ing akeh. Ana idea awal kanggo takon maneh sadurunge gerah. [/ Pc] [nopc] 10 utawa luwih jinis ujian mortgage bakal ditampa ing akeh. Ana idea awal kanggo takon maneh sadurunge gerah. [/ Nopc] [su_spacer size = "100"] ]

 

[pc] 10 utawa luwih jinis ujian mortgage bakal ditampa ing akeh. Ana idea awal kanggo takon maneh sadurunge gerah. [/ Pc] [nopc] 10 utawa luwih jinis ujian mortgage bakal ditampa ing akeh. Ana idea awal kanggo takon maneh sadurunge gerah. [/ Nopc] [su_spacer size = "100"]