kertu USC bergilir kredit | kayata Komisi kapentingan tarif saka pitungan, rincian layanan

fitur utama saka kredit bergilir saka kertu UCS iku layanan disebut "ribonucleic mengko" cumawis. Ing layanan iki, malah yen utang kanthi milih "bongkahan jumlah" lan "angsuran" ing wektu tuku barang lan layanan, sampeyan bisa ngganti menyang kredit bergilir mengko yen perlu. Menapa malih, iku bisa gampang ngganti Internet utawa telephone, prosedur siluman ora dibutuhake.

 

Uga, yen kedhaftar ing advance, kabeh pembayaran wis digawe kanggo bergilir kredit "Pranyatan ribonucleic" uga salah siji saka layanan. Kanthi nggunakake layanan iki, sampeyan bisa supaya gadhah nemtokake "ing kredit bergilir" ing wektu saben blanja. Nanging, sanajan marang sing "ing bongkahan-jumlah pembayaran" ing wektu pembayaran ing saka-saka-counter, ing kasunyatan, kanggo sing bakal mbayar bergilir kredit, ayo kang mbayar manungsa wa? kanggo titik.

 

Kajaba iku, ing kertu UCS lan ana kertu saka "bergulir kredit mung", kertu iki bisa nampa layanan padha "Pranyatan ribonucleic".

 

ing bergilir rencana mbayar maneh kredit
UCS kertu mesthi standar lan mesthi long-term, saka rong jinis "mesthi standar lan mesthi long-term", sampeyan bisa milih rencana mbayar maneh. Yen imbangan kasedhiya ing tanggal deadline kurang saka utawa witjaksono kanggo 100.000 yen, ing standar mesthi 5,000 yen saben sasi, ing Course long-term 3,000 yen saben sasi bakal mbayar.
Kajaba iku, dening nggenepi imbangan ing tanggal deadline, jumlah mbayar maneh saben mesthi beda. Mulane, ora mung rencana mbayar maneh sampeyan milih ing wektu aplikasi, iku penting kanggo nggunakake nalika tansah weruh imbangan ana ing sasi.
Jumlah mbayar dhuwit, amarga iku uga kalebu Fees uga principal, iku ora perlu kanggo dhewe Komisi.

 

shopping bergilir Fees kredit kertu UCS bergilir Komisi kapentingan tarif kredit lan cara pitungan
UCS kertu saka "tingkat taunan substansial saka 15. 0 persen ". Iki bakal dadi tokoh saben minangka tarif taunan saka kredit bergulir.

 

contone, kanggo tuku produk 10,000 yen ing kredit bergulir saka kertu UCS, pembayaran jumlah total cilik kanggo males iku sawise sasi bakal "10,000 yen × 1,25% (kapentingan tarif 1 sasi) = 10,125 yen". Ing tembung liyane, sampeyan bisa ndeleng sing teka ing saham iku ragad kapentingan tarif saka 125 yen. Kanggo jumlah mbayar maneh saben wulan saka dhuwit wis ora mligi principal kabeh, ing wektu nggunakake ayo kuwat konfirmasi kahanan mbayar maneh saben wulan. referensi

 

| cara pitungan bergilir kredit, ing situs web saka gladhi

 

UCS kertu, nggunakake "Shopping simulasi mbayar maneh ribonucleic", sampeyan bisa kanthi gampang ngetung Fees kapentingan. Yen sampeyan pengin nggawe rencana mbayar maneh sing luwih spesifik, sampeyan bisa uga pengin simulasi kuwi uga nyoba kanggo aktif nggunakke.