Kaart van het Leven doorlopend krediet | zoals de rente-commissie van de berekening, servicedetails

In een doorlopend krediet van het leven kaart, kunt u de maandelijkse afbetalingsplan van de drie gangen te kiezen. Selecteer een afbetalingsplan van de "3000 yen, 4.000 yen en 5.000 yen" op het moment van de aanvraag, is het mogelijk om vrij te stellen en gewijzigd in een soortgelijke timing.

 

Daarnaast is de Kaart van het Leven is ook toegevoegd service genaamd "ribonucle?ne later". In deze dienst, zelfs als u een forfaitaire som of termijnen te geven in de winkel, kunt u veranderen in later doorlopend krediet. Omdat de factuur kan gebruikt worden vanaf elke aangekomen bij de hand, kunt u het afbetalingsplan te veranderen in overeenstemming met het huishouden situatie op dat moment.

 

Echter, omdat de termijn is vastgesteld om te veranderen, laten we voorzichtig zijn. Change procedure kan worden gedaan op het internet.

 

Daarnaast automatisch doorlopend krediet is het leven kaart is geselecteerd, bestaan ??ook dienst genaamd "AUTO ribonucle?ne". Is een dienst die ook van toepassing op zowel winkelen caching, zelfs als u een forfaitair bedrag te kiezen, in termijnen over de toonbank zullen de vorderingen in doorlopend krediet zijn. Wanneer u de doorlopende kredietfaciliteit van

 

leven kaart te gebruiken doorlopend krediet rente commissie
Kaart van het Leven van, zal het rente commissie nemen van "aanzienlijke jaarlijkse tarief van 15,0 procent." De echte jaarbasis, is het rentepercentage van dergelijke rente kosten bij terugbetaald over een periode van de uitgaven een jaar. Daarom, als u wilt bij als zes maanden af ??te betalen, zal de berekening te komen duurt rente commissie van "7,5 procent", wat overeenkomt met de helft van de 15 procent.

 

Bijvoorbeeld, als u wilt terug te komen in zes maanden te betalen en het winkelcentrum van 500.000 yen, naast "500.000 yen x 7,5% = 37.500 yen", na 6 maanden 7, Het duurt rente vergoeding van 500 yen.

 

Reference | in de doorlopende kredietfaciliteit van doorlopend krediet algemeen belang (commissie), de rente

 

leven card doorlopend krediet aflossingsschema
leven kaart van de "balance slide hoofdsom en rente lineaire draaiende methode" is aangenomen . In een notendop is dit het systeem verder laten glijden (verandering), afhankelijk van de balans maandelijkse aflossingen.

 

wanneer gebruik wordt groot balans groter terugbetalingen van de maand, zal het saldo worden verminderd met de terugbetalingen en verminderd. De andere kant is er een makkelijk te gebruiken voordelen, voor de betaling van de rente gedeelte is een terugbetalingsregeling die prioriteit, er zijn nadelen, zoals opdrachtgever is het onwaarschijnlijk dat afnemen.

 

Daarnaast is in de Kaart van het Leven, die de terugbetaling simulatie hoek van doorlopend krediet op de website, door simpelweg het invoeren van het gebruik hoeveelheid geld in deze hoek verstrekt, kunt u een maandelijkse aflossing plan te maken. Wilt u een meer gedetailleerd afbetalingsplan te maken, kunt u proberen om actief te gebruiken.

 

referentie | soort betaling Werkwijze doorlopend krediet