Ion-kaart doorlopend krediet | zoals de rente-commissie van de berekening, servicedetails

De jaarlijkse vergoeding is gratis, het zou ook veel die overwegen de toepassing van de "ion kaart", dat wordt opgenomen in de aanbiedingen van de verschillende diensten van het ion elke winkel zijn.

 

in de doorlopende kredietfaciliteit van drie soorten betalingen is er een cursus
ion-kaart, en er zijn drie soorten kiezen voor het terug te betalen bedrag van de maandelijkse "Een cursus ? B cursus ? C Course".

 

Indien het saldo tot de sluitingsdatum is 100.000 yen of minder, 5.000 yen maandelijkse aflossing hoeveelheid geld in de A-cursus, 7500 yen in B Natuurlijk, in de C cursus 10.000 yen geweest. Echter, als het saldo is meer dan 100.000 yen, omdat het terug te betalen bedrag van elke cursus is anders, laten we voorzichtig zijn. In een doorlopend krediet van

 

ion-kaart, geeft u de bovenstaande cursussen in de toepassing van het podium. Na het, wanneer het winkelcentrum kaart, kunt u de betalingswijze te gebruiken in slechts over te brengen aan de "in doorlopend krediet."

 

De doorlopende kredietfaciliteit van ion card drie functies
ion-kaart, zijn er drie functies die "ribonucle?ne verandering dienst ? ATM doorlopend krediet payment service doorlopend krediet betalingen toegenomen service". "Ribonucleic change service" is een dienst die de betaling dat als een forfaitair bedrag werd gebruikt in doorlopend krediet kunnen wijzigen, kunt u direct verwerken van de offici?le site van de ion-kaart.

 

"ATM revolving credit payment service" is een dienst die het saldo van de doorlopende kredietfaciliteit bedrag op elk gewenst moment van de tie-up ATM kan betalen. In een doorlopend krediet, met het oog op het begin van de balans te verminderen, zullen leiden tot een besparing van de commissie, deze functie is effectief wanneer u de uitgaven door zoveel mogelijk commissie verminderen.

 

In de "revolving credit betalingen toegenomen service", 1 de betaling van de maandelijkse, U kan verhogen bij 000 yen. Het is voor degenen die willen een betere en fijnere afbetalingsplan u de kosten te verminderen. Procedures aanvulling op het punt van contact, we kunnen nu ook uit de offici?le site van de ion-kaart.

 

om onderzoekt hoe en wanneer het gebruik van Notes
doorlopend krediet van de commissie, zal het de voorgeschreven vergoeding te nemen. Hetzelfde geldt voor de ion-kaart, doorlopend krediet honoraria van ion-kaart is uitgegroeid tot een "aanzienlijke jaarlijkse tarief van 15,0 procent."

 

Bijvoorbeeld, als je winkelen voor belasting 100.000 yen Een cursus op 11 oktober vergoeding zal worden berekend met de formule van "100.000 x 15% ÷ 365 dagen × 23 dagen = 945 yen". Omdat 23 dagen is het aantal dagen van oktober 11-02 november. Met andere woorden, de afboekingen van 2 november, zal 5945 yen inbegrepen.

 

wanneer u gemakkelijk begrijpen het bedrag van de uitbetaling, overweeg dan het gebruik van "revolving credit terugbetaling simulatie", dat is op de offici?le site van de ion-kaart. Door het invoeren van het huidige evenwicht van de cursus in gebruik te selecteren, wordt dit weergegeven direct naast betaling bedragen in kosten inbegrepen.