Het concept van doorlopend krediet limieten, berekeningsmethode

in de consumer finance en credit card bedrijf van de kaart, is ingesteld is altijd "kredietlimiet". Na ontvangst van de lening hoger is dan de kredietlimiet, totdat vermindert het beschikbare saldo in de volgende en daaropvolgende betaling, zult u niet in staat zijn om een ??nieuwe lening te ontvangen.

 

 

 

In aanvulling op dat, in het geval dat de wijze van betaling in doorlopend krediet, wordt u op "revolving credit limit" zijn. Dit wordt gefinancierd door doorlopend krediet, het verwijst naar de maximale hoeveelheid geld. De hoeveelheid is afhankelijk van de kaart, maar als er zelfs als deze gelijk is aan de kredietlimiet wordt ook gezien gevallen doorlopend kredietlimiet verschaft als het binnenframe.
geval
kredietlimiet en doorlopend krediet limiet is hetzelfde bedrag, hoef je niet zo veel kan mislukken met de lening als je de kredietlimiet op je hoofd. Echter, wanneer het doorlopend krediet limiet in het binnenste frame is ingesteld, vertrouwd met kredietlimiet en revolving kredietlimiet, respectievelijk, moet u zich bewust van het saldo.

 

verwijzing | doorlopend krediet alleen credit card
verwijzing | wordt, zoals doorlopend krediet-functie met credit card

 

het bedrag van elke kaartdienst gegevens te beperken, kijk dan op de pagina hierboven. kijk

 

Laten we naar een specifiek voorbeeld van de kredietlimiet en doorlopend krediet limiet
bijvoorbeeld, gebruikt u limiet 500.000 yen, laat ze en een kaart die ribonucle?ne limiet 300.000 yen te hebben. In dit geval, "is het mogelijk om een ??lening tot een maximum van 500.000 yen in een enkele kaart, tot 300.000 yen van hen beschikbaar in het doorlopend krediet te krijgen" zal worden genoemd.

 

3 yen eenmalige betaling in een maand met deze kaart, bij het winkelen voor 5.000 yen in doorlopend krediet, zal kredietlimiet "500.000 yen -3 yen -5000 yen = 465.000 yen". In contrast, doorlopend krediet limiet is "300.000 yen -5000 yen = 295, Het maakte de 000 yen".

 

bijzondere aandacht voor nodig is, is het tijd dat het doorlopend krediet limiet zou overschrijden. Het is altijd in brochures en de website van de card maatschappij beschreven, maar in de meeste gevallen de hoeveelheid geld boven de doorlopend krediet limiet, wordt u "volgens een vast bedrag naar de volgende maand."

 

blijven de doorlopende kredietfaciliteit gebruiken zonder rekening te houden dat punt, laten we het saldo van doorlopend krediet in het bovenstaande voorbeeld is te zijn gedaan naar de "320.000 yen". Sonaruto, in aanvulling op de terugbetaling van een normale doorlopend krediet, hebben we niet verwacht in de komende maanden "20.000 yen van ribonucle?ne limiet teveel" in rekening gebracht.

 

Daarom, om te profiteren van de geplande kaart te nemen, greep van de balans is waarschijnlijk het van essentieel belang. Aangezien het doorlopend krediet is bijzonder gevoelig voor vallen in de situatie, zoals "Ik weet niet of u veel immers", lees de specificatie van elke maand, van groot belang dat u altijd weet het saldo van in het stadium van het gebruik.