Cedyna kaart Jiyu! DA! [Revolving credit-only]

Tegen een jaarlijkse rentevoet van
15,0%

 

terugbetalingswijze
balans slide rechte lijn doorlopend krediet, dat gelijk is aan of groter dan de minimale aflossingen, het is om vrij te zijn in staat om de maandelijkse aflossingen ingesteld worden.

 

totdat de beschikbare
100 miljoen bedragen.

 

Beschrijving
Cedyna kaart Jiyu! DA! is ??n van de merken van Cedyna kaart en OMC Card Cedyna heeft afgegeven, zijn vrij betaling type kaart. In doorlopend krediet gewijd jaarlijkse vergoeding gratis kaart, wordt deze automatisch doorlopend krediet als je de volgende maand 1 keer betaling op het moment van winkelen op te geven. Maandelijkse betalingen, binnen het bereik van de kaart door te brengen, kunt u vrij ingesteld op 5000 yen tot 5000 yen van de minimale aflossingen.

 

voor eerste interesse gratis, als je een maandelijkse betaling van de kaart aan het frame bovengrens gebruiken ingesteld, rente kan worden gebruikt als een kaart voor de volgende maand eenmalige betaling, die helemaal niet te nemen. Als u niet opgeeft in het winkelcentrum betaling cursus op het moment van toelating, wordt automatisch de terugbetaling zal worden ingesteld op 5000 yen.

 

maandelijkse betaling datum aan het einde van 27 dagen, net na een groot aantal bedrijven van de betaaldag. Bovendien, op elk gewenst moment accepteren de vrij terugbetaling, kunt u betalen bij de ATM van een supermarkt. Als de tie-up financi?le instellingen, is 24 uur betaling in de Internet-account.

 

profiteert
Cedyna kaart Jiyu! DA! U kunt de voordelen van een conventionele OMC-kaart te gebruiken. OMC is een kaart bedrijf dat de Daiei met de moeder, het origineel is de kaart die was als het krijgen van hen handig om de dagelijkse boodschappen. Daarom Cedyna kaart Jiyu! Da! Heeft de tweede-vierde zondag van elke maand met de voordelen van de speciale behandeling dag winkelen in alle winkels van gastronomische City en Maruetsu als het begin van de Daiei 5% korting.

 

Daarnaast is de maandelijkse 20 dagen en 30 dagen, winkelen in het land van ion-serie en Maxvalu zal 5% af zijn. Daarnaast is er op de dag van elke maand van het opgegeven punt in het winkelcentrum in de Daiei groep zal zijn om de 2 keer toegevoegd. In het geval van het gebruik van de westelijke Elf en Ito-Yokado wijzen u ook drie keer.

 

Daarnaast kunt u ontvangt 10 landen meer dan 300 winkels in Azi? is de voorkeursbehandeling diensten van handschoen pad dat is een lid. In het buitenland winkelen, wijst je verdient in de kooplieden van Visa en Master Card. Overseas winkelen, zullen de punten drie keer. Ook punten die je verdient en het gebruik in de betaling van de tarieven voor mobiele telefonie.

 

punt is Amazon en JCB gift, in aanvulling op een breed scala van uitwisseling, zoals cadeaubonnen van Daiei groep, kan ook worden gebruikt voor donaties aan UNICEF en het Japanse Rode Kruis. Gebruik van het hotel en autoverhuur, kunt u een punt verdienen in het bekijken van films.

 

Aanbevolen
Cedyna kaart Jiyu! da aan de Mensen! Ik heb gericht op de vrouwen en huisvrouwen tot dag-tot-dag winkelen. reizen in Azi? is ook van vrouwen tour is populair, het zal worden geaccumuleerd plezier punt en worden gebruikt bij het gezegde.

 

voorkeursbehandeling offers Daiei serie winkel is aantrekkelijk en, indien gebruikt als een sub-card in termen van het hebben van een aparte belangrijkste kaart, helpt het om het punt te verdienen. In Maruetsu groep, goed, dat kan worden gebruikt in bijna alle winkels, is een partnerschap aangegaan een punt met lokale warenhuizen en winkelcentra, het is het waard om te profiteren van als winkelen voor een kaart. Het is gericht op de vrouwen en huisvrouwen tot dag-tot-dag winkelen. reizen in Azi? is ook van vrouwen tour is populair, het zal worden geaccumuleerd plezier punt en worden gebruikt bij het gezegde.

 

voorkeursbehandeling offers Daiei serie winkel is aantrekkelijk en, indien gebruikt als een sub-card in termen van het hebben van een aparte belangrijkste kaart, helpt het om het punt te verdienen. In Maruetsu groep, goed, dat kan worden gebruikt in bijna alle winkels, is een partnerschap aangegaan een punt met lokale warenhuizen en winkelcentra, het is het waard om te profiteren van als winkelen voor een kaart.