Overdracht van de balans in doorlopend krediet, het saldo van de hoofdsom

De specificatie stuurde op een later tijdstip wanneer u winkelen in doorlopend krediet, worden vermeld in de "voornaamste balance" en "carry-over evenwicht". Simpel gezegd, voor de voortgang van het saldo schuld, met inbegrip van de rente over naar de volgende maand uit te voeren, de belangrijkste evenwicht verwijst naar de opdrachtgever is momenteel onbetaald staat.

 

carry-over evenwicht en de belangrijkste balans, maar de twee zijn in het algemeen beschreven in "laatste betaling punt in de tijd, deze tijd van de betalingstermijn". Met andere woorden, gewoon door te kijken naar de maandelijkse specificatie, moet je in staat zijn om de carry-over evenwicht te begrijpen en de hoofdsom saldo is verminderd door deze tijd van de betaling.

 

Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u had betaald 5.000 yen + commissie elke maand doorlopend krediet. Dan, is beschreven in het meest recente gebruik specificatie, "de vorige maand overdracht saldo van 48.000 yen", "volgende maand carry-over saldo van 45.000 yen". In dit geval, door de maand van betaling, 3, 000 yen schuld zal niet zeggen dat het is afgenomen.

 

op een terugbetaling plan te maken, laat niet essentieel is voor de carry-over evenwicht en het saldo van de hoofdsom te begrijpen. Evenals de huidige schuld, want dat is ook de informatie die de terugbetaling situatie kan begrijpen, laten we om te controleren zonder mankeren elke maand.

 

verwijzing | termen van doorlopend krediet in de Notes

 

 

winkelen in meer detail

 

principal forfaitaire draaiende het mechanisme van doorlopend krediet is, Ya Consumer Finance die de "voornaamste forfaitaire draaiende methode" aangenomen credit card bedrijven zijn ook vaak gezien. Dit is omdat, naast het hoofd van elke maand een vast bedrag, verwijst naar het systeem, zoals naar het belang dat elke keer plaatsvond betalen.

 

Het moet in deze terugbetaling methode worden opgemerkt, is dat de belangrijkste balans en het saldo overgedragen is er een mogelijkheid dat "omvat niet de rente commissie". Bovendien, in het geval van een nieuw gebruik van de kaart na de deadline van de specificatie, informatie naar de laatste verklaring geeft niet. Daarom degenen die willen de specifieke status opname en aflossing situatie te controleren, is het belangrijk om de methode om de consumer finance en creditcardmaatschappijen contact te kiezen.

 

verwijzing | notatie van de aandacht
overgedragen saldo of saldo in hoofdsom in de vertegenwoordiging van de terugbetaling schema van doorlopend krediet verwijzing

 

de eerste pagina van de "carry-over balans principal balans", waarbij de financi?le en credit consument card bedrijven verschillend. Zo heeft een "voorafgaande betaling na de overdracht evenwicht" te worden, is het mogelijk dat of die eenvoudigweg omschreven als "principal" voor de belangrijkste evenwicht. Om deze reden, over wat elk onderdeel van de specificatie is wat je bedoelt, is het belangrijk om stevig vastpakken.

 

vooral in het geval van doorlopend krediet, worden meerdere keren gebruikt maandelijks te betalen bedrag zal niet veel veranderen, is er een probleem in dat het moeilijk wordt om het evenwicht dat tot nu toe is gebruikt te begrijpen. Hoewel ik te veel doorlopend krediet niet zou gebruiken door uzelf, verras ze worden te duur om "meer dan verwacht Indien zoals maag ... "het is ook niet een paar te noemen. Om de maandelijkse status van opname en aflossing situatie vanuit

 

specificatie begrijpen, natuurlijk, laten we altijd om te controleren of het plan terugbetaling en de verschuiving niet heeft plaatsgevonden.