Gold UPty (Gold Aputi) [credit-only revolving]

De rechte-lijn formule, genaamd de jaarlijkse percentage
10,2%

 

terugbetalingswijze
balans slide systeem, als die gelijk is aan of groter dan de minimale aflossingen, kunt u naar wens instellen van de maandelijkse aflossing.

 

beschikbare krediet
10 Man 3 miljoen yen van de yen

 

Beschrijving
Gold UPty (Gold Aputi) is, van doorlopend krediet gewijd Orico groep heeft uitgegeven, in een van de zogenaamde Gold-kaart, Airport kunt u een toegewijde service van slechts Gold kaarthouders, etc. lounge te ontvangen. Hoge gebruikswaarde als een zogenaamde statussymbool, is er een hoge kredietwaardigheid in het buitenland.

 

jaarlijkse vergoeding als een gouden kaart is ingesteld lager te zijn, is uitgegroeid tot een 5000 yen per jaar. In de regel van meer dan 20 jaar of ouder is stabiel en er is een voorwaarde van de omzet. Werkt samen met Master Card, is het in het buitenland verkrijgbaar in vele landen. Als die gelijk is aan of groter dan de minimale aflossingen, kunt u naar wens instellen van de maandelijkse aflossing.

 

jaarlijkse vergoeding niet alleen is ingesteld lager, de re?le jaarlijkse ook laag is, is ingesteld op 10,2%. Bij het gebruik van 150.000 yen, een jaarlijkse rentevoet van 10 belang tot 150.000 yen. Het wordt 1299 yen, vermenigvuldigd met de 31 dagen gedeeld door het vermenigvuldigd met 2 procent in 365 dagen bedrag. Omdat incasso is een vast bedrag, bijvoorbeeld, en je het terug te betalen bedrag ingesteld op 6.000 yen, de opdrachtgever zal worden toegewezen is 4701 yen minus de rente.

 

profiteert
en functioneren als een gold card is aanzienlijk, in aanvulling op op het vliegveld de eigen lounge kunt gebruiken, is bij de auto belasting dienst, een jaar geef me een 24-uur per dag, 365 dagen in een auto-ongeluk of een storing u. Alleen bagage bezorgdiensten en reisdiensten ook Gold card houders van internationale vluchten zijn bijkomende diensten beschikbaar voor geweest. Binnenlandse en buitenlandse reizen ongevallenverzekering van zelfs incidentele, om te compenseren voor de maximaal 50 miljoen yen voor het ongeval.

 

Daarnaast komt ook overeen met het verlies of de diefstal, die teruggaat tot v??r 60 dagen na kennisgeving van de schade veroorzaakt door ongeoorloofd gebruik, en last Orrico was het ongeoorloofd gebruik schade. Als Gold-leden van Orico, is het mogelijk om het verstrekken van informatie en diensten te ontvangen om te genieten van reizen naar het buitenland, kunt u de Honolulu lounge van slechts Gold kaarthouders die in Hawaii gebruiken.

 

zijn ook compatibel met caching, kunt u caching bij grote rente van slechts de Gold card leden. Worry van het geld is niet meer nodig op het moment van nood. Ook geschikt als elektronisch geld, die overeenkomt met iD en QUICPay, kan het worden gebruikt voor winkels, zoals een supermarkt.

 

groter is dan de credit card van de aanbevolen
algemeen voor reizigers, is het mogelijk om de dienstverlening van een inkeping, veel elite laag en de industrie mensen in het buitenland zakenreis te ontvangen, is een kaart die geschikt is voor een dergelijke kaderleden van het bedrijf.

 

Bovendien, als het reservewiel 5000 yen jaarlijkse vergoeding, in aanvulling op een full-service te ontvangen, omdat de rente op de rente en caching in doorlopend krediet is winstgevend, alle dagelijkse betaling wil eindigen in de kaart je zegt dat perfect voor mensen die.

 

gezinskaart Omdat ik worden uitgegeven met geen jaarlijkse vergoeding, maar het is ook gericht op mensen die willen dezelfde kaart te gebruiken met de familie. Zoals bijna alle lineup kaart om te functioneren als een gouden, is er een hoge populariteit, kunt u een greep te krijgen op de inkeping in het buitenland.