USC-kaart doorlopend krediet | zoals de rente-commissie van de berekening, servicedetails

Belangrijk kenmerk van de doorlopende kredietfaciliteit van UCS kaart is dat de service genaamd "ribonucle?ne later" is beschikbaar. In deze dienst, zelfs als de schikking door het selecteren van de "lump sum" en "termijnen" op het moment van aankoop van goederen en diensten, kunt u naar de doorlopende kredietfaciliteit later indien nodig. Bovendien is het mogelijk om het internet of telefoon gemakkelijk veranderen, is vervelend procedure niet vereist.

 

Ook kan, indien ingeschreven bij voorbaat, alle van de betaling aan de doorlopende kredietfaciliteit "ribonucle?ne Declaration" is ook een van de diensten. Door gebruik te maken van deze service, kunt u voorkomen dat aan te geven "in de doorlopende kredietfaciliteit" op het moment van elk van winkelen. Maar zelfs als men zegt dat "in de afkoopsom" op het moment van betaling in over-the-counter, in feite, voor dat door het doorlopend krediet zou moeten betalen, laten we aandacht besteden aan dat punt.

 

Daarnaast heeft de UCS-kaart en er is een kaart van "revolving alleen krediet", kan deze kaart dezelfde dienst te ontvangen als de "ribonucle?nezuur Declaration".

 

in de doorlopende kredietfaciliteit afbetalingsplan
UCS kaart van de standaard cursus en de lange termijn natuurlijk uit twee soorten "standaard cursus en lange termijn cursus", kunt u het afbetalingsplan te kiezen. Als beschikbare saldo op de uiterste datum is kleiner dan of gelijk aan 100.000 yen, in de standaard cursus 5.000 yen per maand, in de loop van 3000 yen per maand op lange termijn zal worden betaald.
Bovendien, door gebruik te maken van het saldo aan de uiterste datum, het terug te betalen bedrag van elke cursus is anders. Daarom is niet alleen de afbetalingsplan u heeft gekozen op het moment van de aanvraag, is het belangrijk om tijdens het altijd op de hoogte van het beschikbare saldo van de maand te gebruiken.
Het betalen bedrag, omdat het ook kosten alsmede OG zal het niet nodig afzonderlijk Commissie.

 

winkelen revolving credit kosten van UCS-kaart doorlopend krediet rente commissie en de berekeningsmethode
UCS kaart van de "aanzienlijke jaarlijkse tarief van 15. 0 procent". Dit zal de gemiddelde cijfers als jaarlijks percentage van doorlopend krediet.

 

bijvoorbeeld de aankoop van 10.000 yen producten in de doorlopende kredietfaciliteit van UCS card, betalen totale bedrag van de zaak om het terug te betalen na een maand zal zijn "10.000 yen × 1,25% (1 maand rente) = 10.125 yen". Met andere woorden, je kunt zien dat komt op het spel staat is de rente vergoeding van 125 yen. Voor de maandelijkse aflossing hoeveelheid geld niet wordt besteed aan de opdrachtgever alle, op het moment van gebruik laten we stevig bevestigen de maandelijkse aflossing situatie.

 

verwijzing | berekeningsmethode van doorlopend krediet, op de website van de simulatie

 

UCS-kaart, met behulp van de "shopping ribonucle?nezuur terugbetaling simulatie", kunt u eenvoudig berekenen van de rente kosten. Wilt u een meer specifieke afbetalingsplan te maken, kunt u een dergelijke simulatie wilt proberen ook om actief te gebruiken.