card Cedyna Jiyu! Da! [Burimi-vet?m rrotulluese]

Me nj? norm? vjetore prej 15.0%

 

 

shlyerjes metod?
slide bilancit lineare rrotullues kredi, t? barabart? ose m? t? madhe se Pagesa minimale, ?sht? b?r? e lir? t? jet? n? gjendje p?r t? vendosur Pagesa mujore.

 

derisa shuma n? dispozicion milion?
100.

 

P?rshkrimi card
Cedyna Jiyu! da! ?sht? nj? prej markave t? kart?s Cedyna dhe OMC Card Cedyna ka l?shuar, jan? t? lir? t? tipit pages?n e kart?s. N? kredi rrotullues kushtuar tarif? vjetore kart? t? lir?, kjo automatikisht do t? rrotullohen kredi n? qoft? se ju specifikoni muajin e ardhsh?m 1 pages?n koh? n? koh?n e blerjeve. Pagesat mujore, brenda kufijve t? kart?s shpenzuar, ju mund t? vendosni lirisht n? 5000 jen n? 5000 jen e Pagesa minimale.

 

p?r interesin fillestar t? lir?, n? qoft? se keni vendosur nj? pages? mujore t? kart?s p?r t? p?rdorur korniz? kufirin e sip?rm, interesi mund t? p?rdoret si nj? kart? p?r muajin e ardhsh?m pages?n nj? koh? q? nuk marrin fare. N?se ju nuk e specifikon n? rrjedh?n e pages?s pazar n? koh?n e pranimit, do t? automatikisht shlyerjes do t? vendosen n? 5000 jen.

 

data e pages?s mujore n? fund t? 27 dit?ve, vet?m pas vet?m nj? shum? t? kompanive t? payday. P?r m? tep?r, n? ?do koh? t? pranoj? lirisht pages?n, ju mund t? paguani n? ATM e nj? dyqan. N?se institucionet financiare kravat?-up, ?sht? n? dispozicion 24 or? pages?s n? llogarin? e internetit.

 

p?rfiton kart?
Cedyna Jiyu! da! Ju mund t? p?rdorni t? mirat e nj? kart? konvencionale MHK. kart? OMC ?sht? nj? kompani kart? se Daiei me n?n?n, origjinali ?sht? kart? q? ?sht? si marrjen e tyre t? p?rshtatsh?m p?r pazar ?do dit?. Prandaj, kart? Cedyna Jiyu! Da! Ka t? diel?n e dyt? t? kat?rt t? ?do muaji me p?rfitimet e dit? t? ve?ant? t? trajtimit pazar n? t? gjitha dyqanet e gustator City dhe Maruetsu si fillimi i Daiei ?sht? 5% off.

 

P?rve? k?saj, mujore 20 dit? dhe 30 dit?, tregtare n? vendin e seri jon dhe Maxvalu do t? jet? 5% off. P?rve? k?saj, n? dit?n e ?do muaji t? pik?s s? caktuar n? pazar n? grup Daiei ajo do t? shtohet n? 2 her?. N? rastin e p?rdorimit t? nj?mb?dhjet?ve per?ndimore dhe Ito-Yokado gjithashtu t? ju pik? n? tri her?.

 

P?rve? k?saj, ju mund t? merrni 10 vende m? shum? se 300 dyqane n? Azi ?sht? sh?rbimet preferenciale trajtimit t? rrug?s fiks q? ?sht? nj? an?tar. N? pazar jasht? shtetit, kjo pik? t? fituar n? tregtar?t e Visa dhe Master Card. pazar jasht? shtetit, pikat do t? jet? tre her?. Gjithashtu kjo pik? t? fituar dhe t? p?rdorin n? pages?n e akuzave t? telefonit celular.

 

pik? ?sht? Amazon dhe JCB dhurat?, p?rve? q? mund t? jet? nj? gam? t? gjer? t? shk?mbimit, t? tilla si certifikatat dhurat? t? grupit Daiei, gjithashtu mund t? p?rdoret p?r donacione t? UNICEF-it dhe Kryqit t? Kuq japonez Shoq?ris?. P?rdorimi i hotelit dhe makinave me qira, ju mund t? fitojn? nj? pik? n? duke shikuar filma.

 

Recommended kart?
Cedyna Jiyu! da t? Popullit! Un? kam drejtuar ndaj grave dhe amvise n? dit?-p?r-dit? pazar. Asia udh?timit ?sht? edhe turne grave ?sht? popullor, ajo do t? grumbulluar pik? arg?tim dhe t? p?rdoret kur th?nien.

 

trajtimi preferencial Oferta Daiei shop seri ?sht? t?rheq?se dhe, kur p?rdoret si nj? n?n-kart? n? drejtim t? paturit e nj? kart? t? ve?ant? kryesore, ajo ndihmon p?r t? fituar pik?. N? grupin Maruetsu, dhe q? mund t? p?rdoret n? pothuajse t? gjitha dyqanet, ka partneritet me nj? pik? dyqane lokale dhe qendrat tregtare, ajo ?sht? e vlefshme p?r t? p?rfituar nga si pazar p?r nj? kart?. Ajo ka drejtuar ndaj grave dhe amvise n? dit?-p?r-dit? pazar. Asia udh?timit ?sht? edhe turne grave ?sht? popullor, ajo do t? grumbulluar pik? arg?tim dhe t? p?rdoret kur th?nien.

 

trajtimi preferencial Oferta Daiei shop seri ?sht? t?rheq?se dhe, kur p?rdoret si nj? n?n-kart? n? drejtim t? paturit e nj? kart? t? ve?ant? kryesore, ajo ndihmon p?r t? fituar pik?. N? grupin Maruetsu, dhe q? mund t? p?rdoret n? pothuajse t? gjitha dyqanet, ka partneritet me nj? pik? dyqane lokale dhe qendrat tregtare, ajo ?sht? e vlefshme p?r t? p?rfituar nga si pazar p?r nj? kart?.