card Ion rrotullues kredi | tilla si komisioni i norm?s s? interesit t? llogaritjes, detajeve t? sh?rbimit

Taksa vjetore ?sht? falas, ajo gjithashtu do t? jet? e shumt?, t? cil?t jan? marr? parasysh aplikimin e "kart?s jon", q? ?sht? marr? n? marr?veshjet e sh?rbimeve t? ndryshme t? jon ?do dyqan.

 

n? rrotullues kredi prej tre llojeve t? pages?s ka nj? kurs
card jon, dhe ka tre lloje t? zgjidhni shum?n e ripagimit t? mujore "nj? kurs ? B ? C kurs kurs".

 

N?se bilanci deri n? dat?n e mbylljes ?sht? 100.000 \ ose m? pak, 5000 yen shuma mujore shlyerjen e parave n? nj? kurs, 7,500 yen n? kursin B, n? rrjedh?n C kan? qen? 10.000 \. Megjithat?, n? qoft? se bilanci ?sht? m? shum? se 100,000 jen, sepse shuma e shlyerjes e ?do kurs ?sht? i ndrysh?m, le t? jen? t? kujdessh?m. N? nj? kredi rrotullues t? kart?s jon

 

, ju specifikoni kurset e m?sip?rme n? zbatimin e faz?s. Pas, kur karta pazar, ju mund t? p?rdorni metod?n e pages?s n? vet?m p?rcjell? "n? rrotullues kredi."

 

rrotullues kredi t? kart?s jon tre funksioneve
kart? jon, ka tre funksione se "sh?rbimi ribonucleic ndryshim ? ATM rrotullues krediti sh?rbimit t? pagesave Pagesat rrotullues krediti rritura t? sh?rbimit". "Sh?rbimi Ribonucleic ndryshimi" ?sht? nj? sh?rbim q? mund t? ndryshoj? pages?n q? ?sht? p?rdorur si nj? shum? e madhe n? rrotullues kredi, ju mund t? procesit menj?her? nga faqja zyrtare e kart?s jon.

 

"ATM rrotullues krediti sh?rbimit t? pages?s" ?sht? nj? sh?rbim q? mund t? paguajn? bilancin e shum?s s? kredis? rrotullues n? ?do koh? nga ATM kravat?-up. N? nj? kredi rrotullues, n? m?nyr? p?r t? reduktuar bilancin e hershme do t? ?oj? n? kursime t? Komisionit, ky tipar ?sht? efektiv kur ju doni t? reduktuar shpenzimet nga sa m? shum? t? jet? e mundur komisionit.

 

N? "pagesave rrotullues krediti rritjen e sh?rbimit", 1 pagesa e mujore, Ju mund t? rris? n? 000 jen. Kjo ?sht? p?r ata q? duan t? b?jn? nj? plan m? t? mir? dhe finer shlyerjes ju doni t? reduktojn? tarif?n e viz?s. Procedurat shtes? deri n? pik?n e kontaktit, ne tani mund edhe nga faqja zyrtare e kart?s jon.

 

p?r shqyrton se si dhe kur duke p?rdorur Notes
kredi rrotullues i komisionit, ajo do t? marr? tarif?n e p?rcaktuar. E nj?jta gj? ?sht? e v?rtet? p?r kart?n jon, rrotullues tarifat e kreditit t? kart?s jon ka b?r? nj? "norm? t? konsiderueshme vjetore prej 15.0 p?r qind."

 

P?r shembull, n? qoft? se ju jeni pazar p?r tatimin mbi 100.000 \ nj? kurs m? 11 tetor, tarifa do t? llogaritet nga formula e "100,000 × 15% ÷ 365 dit? × 23 dit? = 945 jen". P?r shkak se 23 dit? ?sht? numri i dit?ve nga 11 tetori deri n? 2 n?ntor. Me fjal? t? tjera, debit? e 2 n?ntorit, do t? jet? 5.945 tarif? yen t? p?rfshira.

 

kur ju doni t? leht? t? kuptojn? shum?n e pagim, e konsiderojn? p?rdorimin e "rrotullues simulimit shlyerjes t? kredis?", q? ?sht? n? faqen zyrtare t? kart?s jon. Duke hyr? n? bilancin aktual duke zgjedhur kursin n? p?rdorim, ajo do t? shfaqet sasi menj?her? pages?n e ardhshme n? tarifat e p?rfshira.