The kiridit revolving, nami resmi disebut revolving, mangrupakeun kecap anu hartina mayar p?riodik. Sacara umum, ?ta anu dimaksud mayar jumlah nu ditangtukeun jeung bulan, sanajan dibeuli barang mahal...

The kartu kiridit, aya bulan hareup lump jumlah atawa installments, kayaning revolving kiridit sareng sababaraha metodeu mayar tapi, installment na revolving kiridit bakal nyandak laju dipikaresep dip...

The kiridit revolving aya hiji kaunggulan badag. Ti installments bakal nangtukeun rencana pembayaran individual, beuki jumlah balanja, tapi bakal pangmayaran bulanan loba nu leuwih gede, kanyataan y?n...

Revolving kiridit geus diadopsi sistem pikeun nuluykeun mayar jumlah nu tangtu nu nangtukeun unggal bulan, tinimbang mayar individu item kayaning installments, unggal bulan keur sakab?h jumlah duit nu...